English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AMBASADORET NE SELINE BLU -Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Nen-kryetari i LSI, Petrit Vasili, duke hyre ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Keshilltari per Ekonomine ne Partine Demokratike, Dorian Teliti, duke pershendetur Zv/ambasadoren Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, teksa hyn ne seline blu ku zhvilloi nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha dhe ambasadoret e huaj, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Keshilltari per Ekonomine ne Partine Demokratike, Dorian Teliti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Keshilltari per Ekonomine ne Partine Demokratike, Dorian Teliti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Zv/ambasadorja Amerikane ne Tirane, Leyla Moses-Ones, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Keshilltari per Ekonomine ne Partine Demokratike, Dorian Teliti, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, Ish deputetet, Oerd Bylykbashi, Gazment Bardhi, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ambasadori i Britanise se Madhe ne Tirane, Duncan Norman, duke dale nga selia blu ku zhvilluan nje takim me kreun e PD, Lulzim Basha, per te diskutuar mbi reformen zgjedhore dhe ndryshimet ne kodin zgjedhor ku do te percaktohen koalicionet dhe listat e hapura.
Kategori: Te huaj
E Marte, 15 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16