English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET E PS PAS ASAMBLESE - Kryeministri Edi Rama, Deputeti Anastas Angjeli, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialiste, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama, Deputeti Anastas Angjeli, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialiste, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Ministri i Shtetit per Diasporen, Pandeli Majko, Deputetja Blerina Gjylameti, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, Deputetet, Xhemal Qefalia, Sadi Vorpsi, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, Deputetet, Xhemal Qefalia, Sadi Vorpsi, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Nenkryetari i Bashkise se Tiranes, Arbjan Mazniku, Kryetari i keshillit bashkiak te Tiranes, Toni Gogu, duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Deputetet e PS duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Deputetet e PS duke dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama duke folur per reporteret pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Deputeti Fatmir Xhafaj duke ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama duke folur per reporteret pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama duke folur per reporteret pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama duke folur per reporteret pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020


Kryeministri Edi Rama pasi ka dale nga Asambleja Kombetare te Partise Socialist, PS, qe u mbajt ne Amfiteatrin e Liqenit Artificial per shkak te pandemise se koronavirusit. Ne Asamble u propozuan kandidaturat e reja per deputet dhe Kryeministri Edi Rama prezantoi shtyllat kryesore mbi te cilat do të bazohet plani i tyre per zgjedhjet e ardhshme.
Kategori: PS
E Premte, 09 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17