English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHKOLLA EMIN DURAKU - Nxenes me maska dhe me distance sociale duke hyre ne shkollen 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020


Nxenes me maska dhe me distance sociale duke hyre ne shkollen 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020


Nxenes me maska dhe me distance sociale duke hyre ne shkollen 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020


Nxenes me maska dhe me distance sociale duke dale nga shkolla 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020


Nxenes me maska dhe me distance sociale duke dale nga shkolla 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020


Nxenes me maska dhe me distance sociale duke dale nga shkolla 9-vjecare publike Emin Duraku, ne Tirane, ne zbatim te masave anti koronavirus.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 16 Tetor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6