English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


REJA DHE BERISHA NE KONFERENCE SHTYPI - Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja dhe kapiteni Etrit Berisha, duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Kapiteni i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Etrit Berisha, duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Kapiteni i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Etrit Berisha, duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Kapiteni i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Etrit Berisha, duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020


Trajneri i ekipit Kombetar Shqiptar te futbollit, Italiani Edoardo Reja duke folur ne konferencen zyrtare per mediat, nje dite perpara ndeshjes me Bjellorusine, ne ambjentet e kompleksit Tropikal.
Kategori: Sport
E Marte, 17 Nentor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9