English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VAKSINIMI I GAZETAREVE TE TERRENIT - Gazetari, Muhamet Veliu, duke bere vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021


Gazetari, Muhamet Veliu, duke raportuar live para se te beje vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021


Gazetari, Muhamet Veliu, duke raportuar live pasi ka bere vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021


Gazetari, Muhamet Veliu, duke raportuar live pasi ka bere vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021


Gazetari, Muhamet Veliu, duke bere vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021


Gazetari, Muhamet Veliu, duke bere vaksinen kineze 'Sinovac' kunder koronavirusit, Covid-19, ne cadrat e sheshit “Skenderbej”, ne kuader te procesit te vaksinimit te gazetareve dhe operatoreve te terrenit. Nga fillimi i vaksinimit ne Shqiperi me 11 janar deri me 2 prill jane kryer 172.486 vaksinime.
Kategori: Shendetesi-Mjekesi
E Premte, 02 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6