English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ISH REPARTI USHTARAK NE LLOGARA - Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021


Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021


Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021


Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021


Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021


Ish reparti ushtarak ne Qafen e Llogarase, e cila ka sherbyer edhe si pike vrojtimi ne periudhen e komunizmit. Nga kjo pike mund te kundrohet bregdeti i Palases dhe Dhermiut.
Kategori: Ushtri
E Diele, 04 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6