English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HASANI DEL NGA GJKKO - Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021


Avokatja Majlinda Hasani duke dale nga Gjykata e Posacme e Shkalles se Pare per Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, GJKKO, pas arrestimit te saj per korrupsion, cila u kap ne pergjimete SPAK, ku i ka kerkuar ish-zv. Ministres se Brendshme Rovena Voda qe t’i siguroje nje vend te mire pune per Florida Beun dhe eshte dakordesuar që fillimisht ta “rregullonte” si specialiste.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 15 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6