English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI PER INTEGRIMIN EVROPIAN - Deputetet, Jorida Tabaku, Etilda Gjonaj ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputetja Jorida Tabaku dhe deputetet e tjere ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputeti Etjen Xhafaj ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputetja, Etilda Gjonaj ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Deputetja Jorida Tabaku ne mbledhjen e Komisionit te Integrimit Evropian, ku u miratua ne parim projekligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9917, date 19.05.2008 “Per parandalimin e pastrimit te parave dhe financimit te terrorizmit” te ndryshuar”.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7