English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ERVIN METE NE KOMISIONIN E EKONOMISE - Drejtor i Pergjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare, Ervin Mete, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Drejtor i Pergjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare, Ervin Mete, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeja Anila Denaj, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi, duke folur ne nje seance te ketij komisioni, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Drejtor i Pergjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare, Ervin Mete, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Drejtor i Pergjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare, Ervin Mete, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Drejtor i Pergjithshëm Ekzekutiv i Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare, Ervin Mete, gjate nje seance te komisionit parlamentar për Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtua raporti e veprimtarise vjetore të Autoritetit.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7