English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I KAPOS NE KPK - Prokuror i Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Etien Kapo, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Kapo po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 12 Maj 2022


Prokuror i Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Etien Kapo, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Kapo po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 12 Maj 2022


Prokurori i Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Etien Kapo, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Kapo po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 12 Maj 2022


Prokuror i Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Tiranes, Etien Kapo, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Kapo po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 12 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4