English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KAPO KALON VETINGUN - Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Etien Kapo, gjate seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Kapo kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Etien Kapo, gjate seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Kapo kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Etien Kapo, gjate seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Kapo kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurori ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Etien Kapo, gjate seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Kapo kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4