English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CEREMONI PER STUDENTET QE IKIN NE FRANCE - Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, Ambasadorja e Frances ne Tirane, Elisabeth Barsacq, ui Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin, duke folur gjate nje ceremonie te zhvilluar me rastin e nisjes se 19 studenteve shqiptare drejt Frances, fitues te Bursave te Masterave Evropiane te Perbashket te Programit Erasmus Mundus per vitin 2022.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11