English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIM I KOMISIONIT TE ANKIMIMEVE - Kryetari i Partise Bashkimi Popullor i Pensionisteve Shqiptare, Selami Jenisheri, anetari i partise Republikane, Arjan Madhi, Kryetari i Ballit Kombetar, Adriatik Alimadhi dhe anetari i Bindjes Demokratike, Fabian Topallaj gjate nje takimi te Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Anetaret e Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, Elvin Lako, Elvis Cefa,Ilirjan Rusmali, Koli Bebe dhe Ledio Braho gjate nje takimi te keatij komiosni, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Bashkimi Popullor i Pensionisteve Shqiptare, Selami Jenisheri, anetari i partise Republikane, Arjan Madhi, Kryetari i Ballit Kombetar, Adriatik Alimadhi dhe anetari i Bindjes Demokratike, Fabian Topallaj gjate nje takimi te Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Anetaret e Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, Elvin Lako, Elvis Cefa,Ilirjan Rusmali, Koli Bebe dhe Ledio Braho gjate nje takimi te keatij komiosni, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Anetaret e Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, Elvin Lako, Elvis Cefa,Ilirjan Rusmali, Koli Bebe dhe Ledio Braho gjate nje takimi te keatij komiosni, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Anetaret e Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, Elvin Lako, Elvis Cefa,Ilirjan Rusmali, Koli Bebe dhe Ledio Braho gjate nje takimi te keatij komiosni, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Bashkimi Popullor i Pensionisteve Shqiptare, Selami Jenisheri, anetari i partise Republikane, Arjan Madhi, Kryetari i Ballit Kombetar, Adriatik Alimadhi dhe anetari i Bindjes Demokratike, Fabian Topallaj gjate nje takimi te Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Bashkimi Popullor i Pensionisteve Shqiptare, Selami Jenisheri, anetari i partise Republikane, Arjan Madhi, Kryetari i Ballit Kombetar, Adriatik Alimadhi dhe anetari i Bindjes Demokratike, Fabian Topallaj gjate nje takimi te Komisonit te Ankimimeve dhe Sanksioneve ne KQZ, ku disa parti jane shprehur kunder propozimit te Komisionerit Shteteror te Zgjedhjeve per vendosje te sanksioneve administrative, pas gjetjeve nga auditimi i fondeve te perfituara dhe te shpenzuara nga partitë politike pjesemarrëse ne zgjedhjet 2021.
Kategori: KQZ
E Hene, 16 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8