English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LOGU NE GJYKATEN KUSHTETUESE - Perfaqesuesi ligjor i Partise Demokratike, Marash Logu duke dale nga Gjykata Kushtetuese, ndersa i ka kerkuar gjykates te hape nje ceshtje kunder ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka. Opozita pretendon se Xhacka eshte ne konflikt te hapur interesi, sepse kompania e bashkeshortit te saj, rrjedhimisht dhe ajo kane perfituar pasuri publike shtetetore, gjate investimit ne nje objekt turistik.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023


Perfaqesuesi ligjor i Partise Demokratike, Marash Logu duke dale nga Gjykata Kushtetuese, ndersa i ka kerkuar gjykates te hape nje ceshtje kunder ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka. Opozita pretendon se Xhacka eshte ne konflikt te hapur interesi, sepse kompania e bashkeshortit te saj, rrjedhimisht dhe ajo kane perfituar pasuri publike shtetetore, gjate investimit ne nje objekt turistik.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023


Perfaqesuesi ligjor i Partise Demokratike, Marash Logu duke dale nga Gjykata Kushtetuese, ndersa i ka kerkuar gjykates te hape nje ceshtje kunder ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka. Opozita pretendon se Xhacka eshte ne konflikt te hapur interesi, sepse kompania e bashkeshortit te saj, rrjedhimisht dhe ajo kane perfituar pasuri publike shtetetore, gjate investimit ne nje objekt turistik.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3