English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CELET FUSHATA MADE OF US NE EUROPA HOUSE - I ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE ne Shqiperi, Alexis Hupin, vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


I ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE ne Shqiperi, Alexis Hupin, vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


I ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE ne Shqiperi, Alexis Hupin, vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


Vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


I ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE ne Shqiperi, Alexis Hupin, vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


Vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


Vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023


I ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE ne Shqiperi, Alexis Hupin, vlogerja shqiptare Ornela Zani dhe ajo polake Natalia Orda gjate celjes se fushates Made of us per promovimin e nje imazhi pozitiv te BE nder popujt e Ballkanit Perendimor dhe anasjelltas. 12 vlogere ballkanike po udhetojne se bashku duke dokumentuar pervojat e tyre ne rjetet sociale.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8