English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E GJYKATES KUSHTETUESE PER HARTEN GJYQESORE - Kryetari i dhomes kombetare te Avokatise, Maks Haxhiu duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Kryetari i dhomes kombetare te Avokatise, Maks Haxhiu duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Kryetari i dhomes kombetare te Avokatise, Maks Haxhiu duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Kryetari i dhomes kombetare te Avokatise, Maks Haxhiu duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtoresha Ekzekutive e KSHH, Erida Skendaj duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtoresha Ekzekutive e KSHH, Erida Skendaj duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtoresha Ekzekutive e KSHH, Erida Skendaj duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtoresha Ekzekutive e KSHH, Erida Skendaj duke hyre ne ambientet e Gjykates Kushtetuese ne Tirane, per nje seance e trete ne lidhje me harten e re gjyqesore. Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe dhoma e avokatise vijojne betejen ligjore kunder hartes, duke kerkuar shfuqizimin e vendimit. Ne perfundim te shqyrtimit, trupa gjykuese u terhoq per vendim, i cili do te jepet brenda afatit ligjor prej 30 ditesh.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 07 Dhjetor 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8