English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E KOMISIONIT TE SHENDETESISE - Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Kociu, zv/ministrja ne Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Mira Rakacolli dhe Mjekja e spitalit 'Shefqet Ndroqi', Silva Bala duke folur gjate nje seance te komisionit per Punen, Ceshtjet Sociale dhe Shendetesine, ku u disktua zjarri ne QSUT.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Mjekja e spitalit 'Shefqet Ndroqi', Silva Bala duke folur gjate nje seance te komisionit per Punen, Ceshtjet Sociale dhe Shendetesine, ku u disktua zjarri ne QSUT.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Kociu dhe Mjekja e spitalit 'Shefqet Ndroqi', Silva Bala duke folur gjate nje seance te komisionit per Punen, Ceshtjet Sociale dhe Shendetesine, ku u disktua zjarri ne QSUT.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Kociu, zv/ministrja ne Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Mira Rakacolli dhe Mjekja e spitalit 'Shefqet Ndroqi', Silva Bala duke folur gjate nje seance te komisionit per Punen, Ceshtjet Sociale dhe Shendetesine, ku u disktua zjarri ne QSUT.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024


Kryetarja e komisionit parlamentar per Punen, Ceshtjet Sociale dhe Shendetesine, Zheni Gjergji duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku ka folur ministrja Albana Kociu per zjarrin ne QSUT.
Kategori: Parlament
E Hene, 15 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5