English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETE DHE MINISTRA JASHTE PARLAMENTI - Deputetet Ina Zhupa, Tomor Alizoti dhe Oerd Bylykbashi duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Ministrja e shtetit per marredheniet me parlamentin, Elisa Spiropali duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Ministrja e shtetit per marredheniet me parlamentin, Elisa Spiropali duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Deputeti Laert Duraj duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Deputetet Ina Zhupa, Tomor Alizoti dhe Oerd Bylykbashi duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Ministrja per Sipermarrjen dhe klimen e Biznesit, Delina Ibrahimaj duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024


Deputetja Dhurata Cupi duke hyre ne parlament, per te marre nje pjese ne nje seance parlamentare. Jashte ambienteve te parlamentit eshte organizuar nje proteste nga ri-themelimi, ku protestuesit jane perplasur me forcat policore.
Kategori: Parlament
E Enjte, 06 Qershor 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9