English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET JASHTE PARLAMENTIT - Deputetja, Mimi Kodheli, ministrat, Ogerta Manastirliu, Etilda Gjonaj, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputetet, Ulsi Manja, Ermonela Felaj, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputetet, Spartak Braho, Bledi Cuci, ministri, Pandeli Majko, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputetet, Bashkim Fino, Bledi Cuci dhe ministrat, Fatmir Xhafaj, Ditmir Bushati, Pandeli Majko, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputetet, Bashkim Fino, Ilir Beqja, Bledi Cuci dhe ministrat, Fatmir Xhafaj, Mirela Kumbaro, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti, Bashkim Fino, ministrat, Ogerta Manastirliu, Etilda Gjonaj, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PS, Tom Doshi dhe Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018


Ministrit i Brendshem, Fatmir Xhafaj, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte bojkotuar serish nga deputetet e opozites.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8