English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


STUDENTET BOJKOTOJNE MESIMIN - Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Studente te Universitetit Politeknik, te cilet kane bojkotuar mesimin, ne vazhdim te protestes se studenteve te universiteteve publike. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe pak prej tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Nje grup i vogel i studenteve te universiteteve publike, duke protestuar perpara godines se qeverise. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe nje pjese e tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Nje grup i vogel i studenteve te universiteteve publike, duke protestuar perpara godines se qeverise. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe nje pjese e tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Nje grup i vogel i studenteve te universiteteve publike, duke protestuar perpara godines se qeverise. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe nje pjese e tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019


Nje grup i vogel i studenteve te universiteteve publike, duke protestuar perpara godines se qeverise. Studentet kane bojkotuar serish auditoret dhe nje pjese e tyre jane bashkuar ne proteste perpara Kryeministrise duke kerkuar plotesimin e kerkesave te tyre duke shtuar ne to edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 09 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13