English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PEDAGOGET NE KOMISIONIN PARLAMENTAR TE MEDIAS - Pedagoget, Mark Marku, Rezart Prifti, ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ku jane thirrur per te raportuar ne lidhje me problematikat e krijuara nga ligji per arsimin e larte dhe situaten ne universitete gjate dhe pas protestes studentore.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Fadil Nasufi, Lindita Nikolla, Milva Ekonomi, Albana Vokshi, gjate nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ku ishte thirrur Asambleja e Pedagogeve, per te raportuar ne lidhje me problematikat e krijuara nga ligji per arsimin e larte dhe situaten ne universitete gjate dhe pas protestes studentore.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Pedagoget, Jani Marka, Mark Marku, Rezart Prifti, ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ku jane thirrur per te raportuar ne lidhje me problematikat e krijuara nga ligji per arsimin e larte dhe situaten ne universitete gjate dhe pas protestes studentore.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Pedagoget, Mark Marku, Rezart Prifti, ne nje mbledhje te Komisionit per Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ku jane thirrur per te raportuar ne lidhje me problematikat e krijuara nga ligji per arsimin e larte dhe situaten ne universitete gjate dhe pas protestes studentore.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4