English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KLOSI MBELDH TASK FORCEN PER SEZONIN VEROR 2019 - Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019


Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, duke folur gjate mbledhjes se task forces se pare per menaxhimin e sezonit veror 2019.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 17 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6