English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA FLET PAS MBLEDHJES SE KRYESISE - DP leader Lulzim Basha, duke folur per gazetaret, pas nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


DP leader Lulzim Basha, duke folur per gazetaret, pas nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


DP leader Lulzim Basha, duke folur per gazetaret, pas nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


DP leader Lulzim Basha, duke folur per gazetaret, pas nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4