English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ PRET HOMOLOGUN AUSTRIAK - Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke takuar Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, te cilet biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke pritur Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, duke shkuar te takoje Ministrin ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke takuar Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, te cilet biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke takuar Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, te cilet biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, duke shtrenguar duart, pasi biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, duke shtrenguar duart, pasi biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, pas nje takimi, ku biseduan per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference shtypi, per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Ministri ne Detyre per Evropen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme te Austrise, Alexander Schallenberg, me te cilin foli per marredheniet dypaleshe dhe nevojen e shtimit te bashkepunimit ne fusha si energjetika, transporti dhe infrastruktura.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16