English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NDESHJET SOLIDARIZUESE PER TERMETIN - Ndeshja e bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Redi Jupi, Klodian Duro, Alban Bushi, perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Ervin Skela, Alban Bushi, gjate ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ministri turk i Mjedisit dhe Urbanizimit, Murat Kurum, duke takuar lojtaret e ekipit te Turqise para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ministri turk i Mjedisit dhe Urbanizimit, Murat Kurum, duke takuar lojtaret e ekipit te Turqise para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ministri turk i Mjedisit dhe Urbanizimit, Murat Kurum, duke pozuar per nje foto me lojtaret e ekipit te Turqise para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ministri turk i Mjedisit dhe Urbanizimit, Murat Kurum, duke pozuar per nje foto me lojtaret e ekipit te Turqise para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtaret e ekipeve te Turqise dhe Greqise, duke u takuar para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtaret e ekipeve te Turqise dhe Greqise, duke pozuar per nje foto para ndeshjes se bamiresise, Turqi-Greqi, 0-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila dhe Presidenti i FSHF Armand Duka, duke mbajtur kupen gjate ndeshjeve te bamiresise, te luajtura per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, duke bere nxemje perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Ervin Skela, Igli Tare, Besnik Hasi, ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Edvin Murati, Altin Lala, ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Ervin Skela, Igli Tare, Besnik Hasi, ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Ervin Skela, Igli Tare, ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Ervin Skela, Nevil Dede, duke folur per reporteret perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Lojtare te ekipeve te Shqiperise dhe Italise duke pozuar per nje foto ne fushe perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise,, Altin Lala, Debatik Curri, Ervin Skela, Besnik Hasi, Armend Dallku, Altin Rraklli, Nevil Dede, perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, Igli Tare, Edvin Murati, Altin Lala, Debatik Curri, Ervin Skela, Besnik Hasi, Armend Dallku, Altin Rraklli, Nevil Dede, perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e ekipit te Italise, duke pozuar per nje foto perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e Kombetares se Shqiperise, duke pozuar per nje foto perpara ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ndeshja e bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ish Lojtaret e ekipit te Italise, gjate ndeshjes se bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ndeshja e bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Ndeshja e bamiresise, Shqiperi-Itali, 1-1, e luajtur per t'u ardhur ne ndihme banoreve te prekur nga termeti i 26 nentorit, ne stadiumin Air Albania, ne Tirane.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 55