English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I SIMONI NE KPK - Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Roland Ilia, Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Roland Ilia, Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Roland Ilia, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me Kryetarin e Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, qe po ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Roland Ilia, Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Kryetari i Gjykates se Krimeve te Renda, Sander Simoni, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Simoni po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 14 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9