English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KOMISIONIT TE SHENDETESISE - Deputeti, Ilir Beqja, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Shendetesise me perfaqesues te Dhomes Amerikane te Tregtise, te cilet dhane sugjerimet e tyre per ndryshimet dhe shtesat e ligjit Per mbrojtjen e shendetit nga produktet e duhanit”.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Perfaqesues te Dhomes Amerikane te Tregtise, gjate nje mbledhje te Komisionit te Shendetesise, te cilet dhane sugjerimet e tyre per ndryshimet dhe shtesat e ligjit Per mbrojtjen e shendetit nga produktet e duhanit”.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Kryetari i Komisionit, Enver Roshi dhe perfaqesues te Dhomes Amerikane te Tregtise, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Shendetesise, te cilet dhane sugjerimet e tyre per ndryshimet dhe shtesat e ligjit Per mbrojtjen e shendetit nga produktet e duhanit”.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Deputeti, Ilir Beqja, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit te Shendetesise me perfaqesues te Dhomes Amerikane te Tregtise, te cilet dhane sugjerimet e tyre per ndryshimet dhe shtesat e ligjit Per mbrojtjen e shendetit nga produktet e duhanit”.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Perfaqesues i Dhomes Amerikane te Tregtise, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit te Shendetesise, te cilet dhane sugjerimet e tyre per ndryshimet dhe shtesat e ligjit Per mbrojtjen e shendetit nga produktet e duhanit”.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5