English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCA SFIDA DHE VIZIONE NE SHENDETESI - Kirurgu, Arben Beqiri, Eksperti i shendetesise, Gazment Koduzi, Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, Ish deputeti, Tritan Shehu, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, Ish deputeti, Tritan Shehu, Ish Deputetja, Albana Vokshi, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kirurgu, Arben Beqiri, Eksperti i shendetesise, Gazment Koduzi, Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, Ish deputeti, Tritan Shehu, Ish Deputetja, Albana Vokshi, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, Ish deputeti, Tritan Shehu, Ish Deputetja, Albana Vokshi, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kirurgu, Arben Beqiri, Eksperti i shendetesise, Gazment Koduzi, Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Naser Rugova, Qamil Dika, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kirurgu, Arben Beqiri, Eksperti i shendetesise, Gazment Koduzi, Deputeti gjerman i CDU, Martin Henze, Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer per Shqiperine, Tobias Ruettershoff, Ish deputeti, Tritan Shehu, Ish Deputetja, Albana Vokshi, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish kryeministri, Sali Berisha, Kreu i PD, Lulzim Basha, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020


Ish deputeti, Oriola Pampuri, Kirurgu, Arben Beqiri, Eksperti i shendetesise, Gazment Koduzi, ne konferencen 'Sfida dhe Vizione ne Shendetesi', e organizuar nga PD ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer. PD premtoi rritje te pagave te mjekeve sapo te vije ne pushtet.
Kategori: PD
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19