English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NGRIHEN CADRA PER URGJENCAT NE QSUT - Cadra te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Cadra te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Cadra te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020


Punonjese sanitare duke pastruar prane cadrave te ngritura ne hyrjen e Urgjences kryesore ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza, QSUT, per te gjithe personat te cilet do te kene urgjenca te te gjitha llojeve dhe do tu nevojitet kontrolli mjekesor. Cadrat do te funksionojne per pare nese qytetaret te cilet vuajne nga shqetesime te tjera, jane gjithashtu te prekur edhe nga koronavirusi.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 23 Mars 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11