English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KONFERENCES IPESHKVORE SHQIPTARE - Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020


Arqipeshkvi i Dioqezes se Tiranes dhe Durresit, Imzot George Frendo, Ipeshkvi i Dioqezes se Rreshenit, Gjergj Meta, gjate nje mbledhje te Konferences Ipeshkvore te Shqiperise, ku u vendos rifillimi i aktiviteteve fetare duke mbajtur parasysh udhezimet e Ipeshkvijve te cdo dioqeze dhe masat e duhura te dhena nga ekspertet, per shkak te koronavirusit.
Kategori: Feja
E Marte, 19 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7