English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLIDHET KESHILLI POLITIK - Nen kryetari i LSI Petrit Vasili dhe Ish deputeti Oerd Bylykbashi duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku moren pjese per te diskutuar per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PD
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke dale nga makina per te hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke dale nga makina per te hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Deputeti Damian Gjiknuri duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku u diskutua per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PS
E Hene, 14 Shtator 2020


Nen kryetari i LSI Petrit Vasili dhe Ish deputeti Oerd Bylykbashi duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku moren pjese per te diskutuar per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PD
E Hene, 14 Shtator 2020


Nen kryetari i LSI Petrit Vasili dhe Ish deputeti Oerd Bylykbashi duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku moren pjese per te diskutuar per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PD
E Hene, 14 Shtator 2020


Nen kryetari i LSI Petrit Vasili dhe Ish deputeti Oerd Bylykbashi duke hyre ne nje mbledhje e Keshillit Politik per reformen zgjedhore, ku moren pjese per te diskutuar per ndryshimin e kushtetutes dhe hapjen e listave.
Kategori: PD
E Hene, 14 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10