English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA TAKON ABAZOVIC - Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Zv. kryeministri i Malit te Zi, Dritan Abazovic, duke folur per reporteret pas nje takimi ne seline blu. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha duke dale pas nje takimi ne seline blu me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, anetaret e PD, Arben Cejku, Aldo Bumci, Kreshnik Collaku duke hyre ne seline blu pas nje takimi me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, anetaret e PD, Arben Cejku, Aldo Bumci, Kreshnik Collaku duke hyre ne seline blu pas nje takimi me zv. kryeministrin e Malit te Zi, Dritan Abazovic, i cili ndodhet ne Tirane. Ne takim u diskutua mbi zhvillimin e dy popujve dhe integrimin ne BE.
Kategori: PD
E Premte, 16 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17