English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCA E KRYETAREVE - Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Agron Gjekmarkaj, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetet Ermonela Velikaj, Tualant Balla dhe Ministrja Elisa Spiropali, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Agron Gjekmarkaj, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Grida Duma, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e Parliamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e Parliamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e Parliamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetet Ermonela Velikaj, Tualant Balla, Klotilda Bushka dhe Ministrja Elisa Spiropali, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetarja e Parliamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Agron Gjekmarkaj dhe Kryetarja e Parliamentit, Lindita Nikolla, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Grida Duma dhe Flutura Acka, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Agron Gjekmarkaj, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Deputetja Grida Duma, duke folur gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022


Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj dhe deputeti, Agron Gjekmarkaj, gjate konferences se kryetareve te grupeve parlamentare, ne te cilen eshte rrezuar kerkesa e PD pr ngritjen e Komisionit të Investimeve Strategjike.
Kategori: Qeveri
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16