English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FRASHERI NUK KALON VETINGUN - Prokurorja e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Shkodres, Marsida Frasheri, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Frasheri nuk kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurorja e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Shkodres, Marsida Frasheri, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Frasheri nuk kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurorja e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Shkodres, Marsida Frasheri, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Frasheri nuk kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022


Prokurorja e Gjykates se Rrethit Gjyqesor te Shkodres, Marsida Frasheri, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Frasheri nuk kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4