English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA MBLEDH DEPUTETET - Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputeti Luciano Boci gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Greta Bardeli, Ina Zhupa and Zef Hila gjate nje takimi te kryetarit te Partise Demokratike, Sali Berisha me deputetet e partise qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Luciano Boci and Zef Hila gjate nje takimi te kryetarit te Partise Demokratike, Sali Berisha me deputetet e partise qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Luciano Boci, Oerd Bylykbashi dhe Albana Vokshi gjate nje takimi te kryetarit te Partise Demokratike, Sali Berisha me deputetet e partise qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputeti Luciano Boci gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputeti Luciano Boci gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputeti Luciano Boci gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputetet Luciano Boci e Flamur Noka gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe deputetet Luciano Boci e Flamur Noka gjate nje takimi te Berishes me deputetet e partise demorkratike qe mbeshtesin ate. Berisha ka komentuar perjashtimin e kater deputeteve nga grupi parlamentar i PD nga kryetari i tij, Enkelejd Alibeaj, duke e quajtuar nje levizje te ndikuar nga Kryeministri Edi Rama.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9