English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA FLET PER REZULTATET E PISA - Drejtuesja e departamentit te Arsimit ne PD, Lili Sula dhe ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtuesja e departamentit te Arsimit ne PD, Lili Sula dhe ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtuesja e departamentit te Arsimit ne PD, Lili Sula dhe ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtuesja e departamentit te Arsimit ne PD, Lili Sula dhe ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles ai dhe Lili Sula kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Drejtuesja e departamentit te Arsimit ne PD, Lili Sula dhe ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles ai dhe Lili Sula kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles ai dhe Lili Sula kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur gjate konference per shtyp nga ambientet e selise se PD, gjate te ciles ai dhe Lili Sula kane komentuar rezultatet e programit PISA 2022, te cilat kane shenjuar nje renie ne te gjitha kategorite per Shqiperine. Gjate konferences Berisha ka sulmuar qeverine per shkaterrim te sistemit arsimor.
Kategori: PD
E Enjte, 07 Dhjetor 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9