English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PPP NE KOMISIONIN PARLAMENTAR TE VEPRIMTARIVE PRODHUESE - Zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Agron Shehaj, Lorenc Luka, Niko Peleshi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, ishte thirrut per te raportuar ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Agron Shehaj, Lorenc Luka, Niko Peleshi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, ishte thirrut per te raportuar ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Agron Shehaj, Lorenc Luka, Niko Peleshi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, ishte thirrut per te raportuar ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Agron Shehaj, Lorenc Luka, Niko Peleshi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, ishte thirrut per te raportuar ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Niko Peleshi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, Andrea Marto, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarine Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku zv/ministrja e Financave dhe Ekonomise, Albana Shkurta, ishte thirrut per te raportuar ne lidhje me ndryshimin e ligjit per koncesionet i cili ndalon nga 1 korriku dhenien e kontratave te Partneritetit Publik Privat, PPP.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6