English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KQZ PER DEKRETIN E METES - Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Edlira Jorgaqi, Rezarta Bitri, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke folur gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke folur gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, nenkryetari, Denar Biba, gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Kryetari i KQZ, Klement Zguri, duke u larguar nga nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Nenkryetari, Denar Biba dhe anetarja, Edlira Jorgaqi, gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Anetaret e KQZ, Rezarta Bitri, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019


Nenkryetari, Denar Biba dhe anetaret, Edlira Jorgaqi, Rezarta Bitri, Bledar Skenderi, gjate nje mbledhje te KQZ, e thirrur per te shqyrtuar vendimin e presidentit Meta, per anulimin e zgjedhjeve vendore te 30 qershorit.
Kategori: KQZ
E Hene, 10 Qershor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14