English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA FLET PER GAZETARET - Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale per te folur me gazetaret, per te cilet deklaroi se propozimi i opozites per reformen zgjedhore vijon qe te mbetet ne tryeze, dhe se ai nuk terhiqet nga kushtet qe i ka vendosur shumices zgjidhjen e krizes politike.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha dhe Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, duke shtrenguar duart pas nje takimi, ne te cilin diskutuan per qendrimin e faktorëve europiane ne lidhje me mosbesimin qe ka krijuar qeveria shqiptare, duke mos plotesuar kriteret kyce per hapjen e negociatave.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha dhe Ministri Federal per Evropen, Integrimin dhe Punet e Jashtme i Austrise, Alexander Schallenberg, duke shtrenguar duart pas nje takimi, ne te cilin diskutuan per qendrimin e faktorëve europiane ne lidhje me mosbesimin qe ka krijuar qeveria shqiptare, duke mos plotesuar kriteret kyce per hapjen e negociatave.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur me gazetaret, per te cilet deklaroi se propozimi i opozites per reformen zgjedhore vijon qe te mbetet ne tryeze, dhe se ai nuk terhiqet nga kushtet qe i ka vendosur shumices zgjidhjen e krizes politike.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur me gazetaret, per te cilet deklaroi se propozimi i opozites per reformen zgjedhore vijon qe te mbetet ne tryeze, dhe se ai nuk terhiqet nga kushtet qe i ka vendosur shumices zgjidhjen e krizes politike.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale per te folur me gazetaret, per te cilet deklaroi se propozimi i opozites per reformen zgjedhore vijon qe te mbetet ne tryeze, dhe se ai nuk terhiqet nga kushtet qe i ka vendosur shumices zgjidhjen e krizes politike.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6