English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIS SEANCA PER LOBIMIN E PD - Avokatet, Ivi Kaso dhe Eduart Halimi, duke shkuar ne gjykate per te perfaqesuar Kreun e PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020


Avokatet, Ivi Kaso dhe Eduart Halimi, duke shkuar ne gjykate per te perfaqesuar Kreun e PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020


Avokatet, Ivi Kaso dhe Eduart Halimi, duke shkuar ne gjykate per te perfaqesuar Kreun e PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020


Arben Ristani, duke shkuar ne gjykate per te perfaqesuar Kreun e PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020


Prokurori, Ervin Karanxha, duke shkuar ne gjykate per te ndjekur rastin kunder Kreut te PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020


Prokurori, Ervin Karanxha, duke shkuar ne gjykate per te ndjekur rastin kunder Kreut te PD, Lulzim Basha, per ceshtjen e lobimit te PD, ne SHBA, ne shumen e 675 mije dollareve.
Kategori: PD
E Hene, 13 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6