English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LIGJET DEGJESE ME KUKON - Zv. Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, Drejtoresha Ekzekutive e Shoqates per Autonomi Vendore, Adelina Farrici, Drejtori ekzekutiv i Shoqates Shqiptare te Bashkive, Agron Haxhimali, gjate nje seance degjimore me Komisionin Parlamentar te Ligjeve, lidhur me strategjine e re te pushtetit vendor.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Zv. Ministrja e Brendshme, Romina Kuko, Drejtoresha Ekzekutive e Shoqates per Autonomi Vendore, Adelina Farrici, Drejtori ekzekutiv i Shoqates Shqiptare te Bashkive, Agron Haxhimali, gjate nje seance degjimore me Komisionin Parlamentar te Ligjeve, lidhur me strategjine e re te pushtetit vendor.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Deputeti, Bashkim Fino dhe anetaret e tjere gjate nje seance degjimore te Komisionin Parlamentar te Ligjeve, lidhur me strategjine e re te pushtetit vendor.
Kategori: Parlament
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3