English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIVELI I VJOSES NE MIFOL - Niveli i lumit Vjosa, prane ures se Mifolit, i rritur per shkak te prurjeve te shumta si pasoje e reshjeve te dendura te shiut ne te gjithe vendin, qe kane cuar dhe ne permbytje te shume fshatrave. Niveli i ujit pritet te normalizohet ne vijimesi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Niveli i lumit Vjosa, prane Mifolit, i rritur per shkak te prurjeve te shumta si pasoje e reshjeve te dendura te shiut ne te gjithe vendin, qe kane cuar dhe ne permbytje te shume fshatrave. Niveli i ujit pritet te normalizohet ne vijimesi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021


Niveli i lumit Vjosa, prane Mifolit, i rritur per shkak te prurjeve te shumta si pasoje e reshjeve te dendura te shiut ne te gjithe vendin, qe kane cuar dhe ne permbytje te shume fshatrave. Niveli i ujit pritet te normalizohet ne vijimesi.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 12 Janar 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3