English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHEHU NE KONFERENCE - Deputeti, Tritan Shehu, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku ka bere kerkese ndaj parlamentit per nje rezolute per te njohur dhe denuar genocidin serb ne Bosnje dhe Hercegovine.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022


Deputeti, Tritan Shehu, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku ka bere kerkese ndaj parlamentit per nje rezolute per te njohur dhe denuar genocidin serb ne Bosnje dhe Hercegovine.
Kategori: PD
E Marte, 10 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2