English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROGRAMI I BASHKEPUNIMIT ZVICER SHQIPERI - Drejtoresha e Pergjithshme e Agjencise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunim SDC, Patricia Danzi, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Drejtoresha e Pergjithshme e Agjencise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunim SDC, Patricia Danzi, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Drejtoresha e Pergjithshme e Agjencise Zvicerane per Zhvillim dhe Bashkepunim SDC, Patricia Danzi, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro dhe Kryenegociatori i Shqiperise me Bashkimin Europian, Zef Mazi, gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Ministrja e Finances dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Ministrja e Finances dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022


Ministrja e Finances dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj, duke folur gjate aktivitetit lancues per programin e bashkepunimit Zvicer-Shqiperi 2022-2025, ne kuader te te cilit, Ambasada Zviceriane i ka dhuruar Shqiperise një shume prej 105 milion frangash zvicerane ne formën e granteve.
Kategori: Ekonomi
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8