English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARREVESHJE ME ITALINE PER PENSIONET - Ambasadori italian ne Tirane, Fabrizio Bucci, Senatori Italian Tomasso Nannicini dhe aktivistja shqiptare ne Itali, Gerta Ballo, gjate nje konference per shtyp, ku eshte njoftuar arritja e marreveshjes midis dy shteteve per njohjen e ndersjellte te pensioneve.Ishte Ballo ajo qe nisi peticionin Pensioni eshte nje e drejte. Mbeshtesim marreveshjen Itali-Shqiperi”, duke mbledhur firma te qytetareve shqiptare, por edhe atyre italiane.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ambasadori italian ne Tirane, Fabrizio Bucci, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku eshte njoftuar arritja e marreveshjes midis dy shteteve per njohjen e ndersjellte te pensioneve.Ishte Gerarta Ballo ajo qe nisi peticionin Pensioni eshte nje e drejte. Mbeshtesim marreveshjen Itali-Shqiperi”, duke mbledhur firma te qytetareve shqiptare, por edhe atyre italiane.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Aktivistja shqiptare ne Itali, Gerarta Ballo duke folur gjate nje konference per shtyp, ku eshte njoftuar arritja e marreveshjes midis dy shteteve per njohjen e ndersjellte te pensioneve.Ishte Gerarta Ballo ajo qe nisi peticionin Pensioni eshte nje e drejte. Mbeshtesim marreveshjen Itali-Shqiperi”, duke mbledhur firma te qytetareve shqiptare, por edhe atyre italiane.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Senatori Italian Tomasso Nannicini duke folur gjate nje konference per shtyp, ku eshte njoftuar arritja e marreveshjes midis dy shteteve per njohjen e ndersjellte te pensioneve.Ishte Gerarta Ballo ajo qe nisi peticionin Pensioni eshte nje e drejte. Mbeshtesim marreveshjen Itali-Shqiperi”, duke mbledhur firma te qytetareve shqiptare, por edhe atyre italiane.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ambasadori italian ne Tirane, Fabrizio Bucci, Senatori Italian Tomasso Nannicini dhe aktivistja shqiptare ne Itali, Gerta Ballo, gjate nje konference per shtyp, ku eshte njoftuar arritja e marreveshjes midis dy shteteve per njohjen e ndersjellte te pensioneve.Ishte Ballo ajo qe nisi peticionin Pensioni eshte nje e drejte. Mbeshtesim marreveshjen Itali-Shqiperi”, duke mbledhur firma te qytetareve shqiptare, por edhe atyre italiane.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5