English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETE DHE MINISTRA JASHTE PARLAMENTI - Kryetari i grupit parlamentar te PD, Enkelejd Alibeaj duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Nasip Naco duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Petro Koci duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Ervin Salianji duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Edmond Spaho duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Edi Paloka duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Etjen Xhafaj duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Tritan Shehu duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetja Gerta Duraku duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Ministrja e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Luciano Boci dhe Luan Baci duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Petrit Vasili duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Luciano Boci dhe Ervin Salinaji duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Benet Beci duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Frida Krifca duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Alban Xhelili dhe Denis Deliu duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Erion Brace, Vullnet Sinaj dhe Saimir Hasalla duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Erion Brace, Vullnet Sinaj dhe Saimir Hasalla duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Toni Gogu dhe Agron Cela duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Sorina Koti, Greta Bardeli, Elda Hoti dhe Lindita Metaliaj duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Kasem Mahmutaj, Albana Vokshi, Oerd Bylykbashi dhe Kastriot Piroli duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Ornaldo Rakipi dhe Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Eduart Shalsi duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Dasantila Tahiraj dhe Antoneta Dhima duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputeti Rrahman Rraja duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Besion Ajazi dhe Ilir Ndraxhi dhe duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Gazment Bardhi, Eralda Bano, Zheni Gjergji dhe Saimir Korreshi duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetet Xhelal Mziu dhe Dashnor Sula duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023


Deputetja Enslemvera Zake duke hyre ne nje seance parlamentare, e cila ka shenjuar nisjen e punimeve parlamentare per kete vit.
Kategori: Parlament
E Hene, 16 Janar 2023

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 39