English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETE TE PD NE GJYKATEN KUSHTETUESE - Deputetet Agron Shehaj dhe Luciano Boci duke hyre ne Gjykaten Kushtetuese, ku kane kerkuar t'i hiqet mandati ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, sepse ajo ka perfituar nga pasuria publike, ne momentin qe bashkëshorti i saj Artan Gaci eshte shpallur investitor strategjik dhe Edi Rama dhe qeveria e tij i kane dhene toke ne bregdetin e Dhermiut.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023


Deputetet Agron Shehaj dhe Luciano Boci duke hyre ne Gjykaten Kushtetuese, ku kane kerkuar t'i hiqet mandati ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, sepse ajo ka perfituar nga pasuria publike, ne momentin qe bashkëshorti i saj Artan Gaci eshte shpallur investitor strategjik dhe Edi Rama dhe qeveria e tij i kane dhene toke ne bregdetin e Dhermiut.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023


Deputetet Oerd Bylykbashi dhe Luciano Boci duke hyre ne Gjykaten Kushtetuese, ku kane kerkuar t'i hiqet mandati ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, sepse ajo ka perfituar nga pasuria publike, ne momentin qe bashkëshorti i saj Artan Gaci eshte shpallur investitor strategjik dhe Edi Rama dhe qeveria e tij i kane dhene toke ne bregdetin e Dhermiut.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023


Deputeja Albana Vokshi duke hyre ne Gjykaten Kushtetuese, ku deputetet e PD kane kerkuar t'i hiqet mandati ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, sepse ajo ka perfituar nga pasuria publike, ne momentin qe bashkëshorti i saj Artan Gaci eshte shpallur investitor strategjik dhe Edi Rama dhe qeveria e tij i kane dhene toke ne bregdetin e Dhermiut.
Kategori: PD
E Merkure, 18 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4