English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KESHILLIT TE SIGURISE KOMBETARE - Kryeministri Edi Rama duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Kryeministri Edi Rama duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Ministri i Brendshem, Bledar Cuci, Ministrja e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca dhe Guvernatori i Bankes se Shqiperise, Gent Sejko duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Zevendesdrejtori i Pergjithshem i Policise se Shtetit, Sokol Bizhga duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Deputeti Nasip Naco dhe Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Deputeti Nasip Naco dhe Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Shefi i Shtabit te Pergjithshem te Forcave te Armatosura Shqiptare, Arben Kingji duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Zv/drejtori i Sherbimit informativ te Shtetit, Oljan Kanushi dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Zv/drejtori i Sherbimit informativ te Shtetit, Oljan Kanushi dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Zv/drejtori i Sherbimit informativ te Shtetit, Oljan Kanushi dhe Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023


Zv/drejtori i Sherbimit informativ te Shtetit, Oljan Kanushi duke dale nga Presidenca pas nje takimi te Keshillit te Sigurise Kombetare, ku eshte bere nje analize e gjendjes se sigurise komebtare dhe prioriteteve per vitin 2023.
Kategori: Presidenti
E Hene, 23 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19