English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA FLET NE KONFERENCE - Ish kryeministri Sali Berisha duke dale nga nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur ne nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur ne nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur ne nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur ne nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur ne nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke dale nga nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke dale nga nje konference per shtyp ne seline e partise demokratike. Berisha ka folur mbi rezultatin e zgjedhjeve dhe doreheqjen e Alibeajt nga pozicioni i kryetarit te grupit parlamentar te PD,
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8