English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


GJIKNURI KOMISIONIT TE VEPRIMTARISE PRODHUESE - Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Deputetet, Florion Mima, Eduard Shalsi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, Ilir Beqja, nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum, Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Deputetet, Florion Mima, Eduard Shalsi, Besnik Baraj, Eglantina Gjermeni, Rakip Suli, Ilir Beqja, nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum, Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018


Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri, duke folur per gazetaret, pas nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarise Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, ku ishte thirrur te raportonte ne lidhje me lejet per ndertimin e Hidrocentraleve, HEC ne lumin Osum.
Kategori: Parlament
E Hene, 12 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9